Generálkivitelezés

Cégünk mindenre kiterjedően új családi ház építés, lakásfelújítás, iroda felújítás és egyéb épületek belső felújítása, valamint átépítése területén vállal kivitelezési munkálatokat. Nagy szakmai gyakorlattal rendelkező, minőségi munkát végző profi szakembergárdával dolgozunk. Fő elvünk a megbízhatóság és precizitás, így a minőségi munka mellett mindig pontos határidőkkel ugyanakkor korrekt árakkal dolgozunk. Vállaljuk továbbá, hogy ügyfeleink részére a kivitelezés során felmerülő szakmai, ill. tervezési kérdésekben ingyenes szaktanácsadást biztosítunk. A CSOK ügyintézést érintő tanácsadás mellett 2021-től segítséget nyújtunk a lakásfelújításra lehívható 3 milliós állami támogatás jogi és egyéb járulékos ügyintézéséhez is. Bízunk benne, ha minket választ, nem fogunk csalódást okozni.

Épületkarbantartás

A tervszerű épületkarbantartási tevékenység egy olyan üzemeltetési szolgáltatás, amellyel hosszabb távon is gazdaságosan fenntartható az épület jó műszaki állapota, ezáltal pedig az épület rendeltetésszerű és biztonságos használatra való alkalmassága is biztosított. A tevékenység rögzített időpontokban elvégzett épület műszaki felülvizsgálattal kezdődik. Ennek a felülvizsgálatnak a célja, hogy az épületet, illetve az épület-szerkezeteket, valamint az épületgépészeti és az épületvillamossági rendszereket minősítse, illetve állapot-kategóriákba sorolja. Ezáltal előre látható, hogy mikorra kell valamely készülék vagy épületszerkezet javításával esetleg cseréjével, felújításával számolni.

Egy adott épület jó műszaki állapotának hosszútávon gazdaságosan történő fenntartása, a tervszerű és szakszerű épületkarbantartással akkor biztosítható korrekt módon, ha a műszaki épületfenntartási szakmai tevékenységet végző szakemberek, illetve az őket irányító felelős műszaki vezető rendelkezik (a műszaki ingatlankezelési) a tervszerű épületkarbantartási szaktevékenység ellátásához szükséges speciális szaktudással, valamint a megfelelő szakirányú szakmai gyakorlati tapasztalattal is egyaránt.